Arta Carierei – Arta Războiului

O nouă idee și o nouă inițiativă marca VENDAX. Pentru că ne pasă și pentru că vrem să aducem o schimbare, am decis, împreună cu partenerii noștri (vezi aici) să punem la bătaie timpul nostru, experiența noastră și, evident, banii noștri pentru un proiect pe care l-am numit VENDAX EDUCAȚIONAL, proiect ce își propune să antreneze tinerii studenți și liceeni pentru o viață organizațională destul de necunoscută lor.

Ce este cariera? Este un șir de întâmplări, mai mult sau mai puțin norocoase? Este o oportunitate? Este o provocare? Este un vis? Este previzibilă? Este ceva ce putem proiecta? Mai sunt multe întrebări de felul acesta. Vom da răspuns la multe dintre acestea, iar la multe din ele participanții își vor răspunde singuri. Ne vom antrena, ne vom lupta, vom învăța și vom câștiga.
Prin implicarea partenerilor noștri putem oferi studenților această etapă pilot (clasă pilot) în totalitate GRATUIT.
Și, în plus, acel student care va dovedi că merită (pe baza unui concurs cu reguli și modalități de punctare stricte și bine definite) va câștiga un premiu ”însorit”: o vacanță în doi, în insula Rhodos cu toate cheltuielile incluse (transport cu avionul, cazare în hotel de 3 stele și masă în regim demipensiune). Toate detaliile se găsesc aici.
La această primă clasă poate participa orice student, al oricărei universități. Dorești să participi? Trimite-ne un semn.
Evident că ne dorim ca acest proiect să continue și să evolueze. De aceea avem nevoie de pateneri dornici și serioși. Dacă dorești să te implici, te rog să ne contactezi.

2 Comments

  1. Salutare. Va urmăresc cu interes chiar daca nu am mai dat un semn de viata. Mi-ar place ca, in măsura disponibilitatii voastre, sa fiu si eu parte la acest proiect…cu tot ce implica el. Daca exista disponibilitate astept un semn de viata. Numai bine. Mihai Tandea, Cluj, 0745517514

comentariu ...